Best Western Oslo Airport Hotell

102841064810349
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Våre rom

Hotellet har 153 rom, hvorav både forretnings- og familierom, dobbelt- og enkeltrom.
fire av rommene er tillpasset bevegelseshemmede. 

Alle rom er velutstyrte med flatskjerm-TV, trådløs internettilgang, telefon og kontorseksjon.
Moderne bad/dusj. Parkett på alle rom. 

Alle vinduer er støysikre og har undergardiner som gjør rommet helt mørkt.
Alle barn fra 0 til 3 år kan sove i babysenger for 100 NOK per natt per person.
Ekstra senger eller barnesenger fås etter avtale.

Enkelrom

Våre romslige enkeltrom er perfekt for deg som setter pris på litt ekstra bredde på enkeltsengen (140 cm). Rommene holder god standard med parkett på gulv, kontorplass og sittegruppe. Flislagt bad med dusjkabinett og hårføner. Koffertstativ og vannkoker på enkeltrom.

50 Enkeltrom

Dobbeltrom

Rommene har dobbeltseng som er 180 cm bred. Rommene holder veldig god standard med parkett på gulv, kontorplass og sittegruppe. Alle dobbeltrom er av samme størrelse, med dusjkabinett og hårføner. Flislagt bad med dusjkabinett.

15 dobbeltrom

2-mannsrom

To separate senger. Rommene holder veldig god standard med parkett på gulv, kontorplass og sittegruppe. Alle dobbeltrom er av samme størrelse, med dusjkabinett og hårføner. Flislagt bad med dusjkabinett.

65 twinrom

3-mannsrom

To separate senger samt en ekstra seng. Rommene holder veldig god standard med parkett på gulv, kontorplass og sittegruppe. Alle dobbeltrom er av samme størrelse, med dusjkabinett og hårføner. Flislagt bad med dusjkabinett.

4-mannsrom

Dobbeltseng som kan deles til to senger, samt en oppredningsbar sofa. Rommene holder veldig god standard med parkett på gulv, kontorplass og sittegruppe. Alle dobbeltrom er av samme størrelse, med dusjkabinett og hårføner. Flislagt bad med dusjkabinett.

Flexible businessrom

Businessrommene er meget velutstyrte og består av oppholdsrom, sovealkove, arbeidspult, sittegruppe, parkett på gulv og dobbeltseng. Rommene er tilpasset bevegelseshemmede, det samme gjelder badene. Rommene kan også brukes til små møter. Stort flislagt bad med dusj.

4 businessrom

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse