Best Western
BEST WESTERN Oslo Airport Hotell
Du är här: Tilbud >> FERIE & FRITID


CHARTER I SOMMERFERIEN?
Enten du er på gjennomreise og trenger et sted å sove for natten, eller du skal videre ut og reise med fly kan vi anbefale deg en overnatting hos oss!

Vår koselige á la carte-restaurant og lobbybar er åpent alle dager. Shuttlebuss til flyplassen stopper rett utenfor hotellet og går hvert 20. minutt. Bussen koster kr 70,- for voksne og er gratis for barna. I tillegg har vi gratis parkering for boende gjester. Skal du ut å reise, har vi nå et kampanjetilbud på dobbeltrom. Prisen er kr 890,- for et dobbeltrom og inkluderer overnatting for to, frokost, wifi og en ukes gratis parkering i skoleferien. Velger du andre overnattingstilbud er prisen for parkering kr 200,- per uke.

For barna: Stort lekerom med hoppeslott, KAKEMALING, barnemenyer og ikke minst en overraskelse til alle barn ved innsjekk:-)
 

Priser fra:


Fra kr 890,- for dobbeltrom - kampanjetilbud som inkluderer overnatting for to, frokost og en ukes parkering! Gjelder så lenge vi har parkeringsplasser ledig.


Fra kr 750,- for enkeltrom
Fra kr 850,- for dobbeltrom

Prisene inkluderer frokost, gratis parkering når du bor på hotellet og WIFI.

Kr 150,- per natt for ekstraseng, inkl. frokost

Prisene er gyldige i skoleferien 2014

Ring 63 94 95 00 eller mail:osloairport@bestwestern.no for booking.

Følg oss!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våre Tilbud

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.