Best Western Oslo Airport Hotell

Historien om Best Western Oslo Airport Hotell

Oslo Airport Hotell ble bygget i forbindelse med hovedflyplassen på Gardermoen, Oslo Lufthavn som ble flyttet fra Fornebu i 1998. Hotellet ble åpnet i 1999, driftet av Norlandia Hotellene og markedsført med Norlandia navnet. Da flyplassen åpnet var det ikke mange hoteller i nærområdet, men det kom til mange etter hvert.  

Akershus med Ullensaker ble snart en veldig stor kommune på overnattinger. Hotellet ble opprinnelig planlagt som et rom/frokost og charter hotell uten konferansefasiliteter. Da flyplassen og  flere hoteller åpnet,  ble det stor etterspørsel etter møter, konferanser og events på Gardermoen. Oslo Airport Hotell måtte helt fra starten gjøre om noen fasiliteter til konferanserom, det største fikk da plass for 35-40 personer i kino og hadde flere mindre møterom. Hotellet kunne allikevel ikke ta imot så mange konferanser og ble derfor i hovedsak et ferie/fritidshotell samt hotell for yrkesreisende, crew, små møter og avlastningshotell for konferansehotellene i området. 

I 2007 åpnet den nye og moderne avdelingen på 1000 kvm konferanseavdeling med storsal for plass til 180 personer, og flere mindre konferanserom. Til sammen tar hotellet nå 275 personer i konferanse og har alt av moderne teknisk utstyr. Hotellet fremstår som et flott hotell som kan huse alle segmenter. Restauranten og Lobbyen ble utvidet og restauranten har plass til 200 personer. 

Hotellet har 153 rom herav 99 dobbeltrom, 50 enkeltrom og 4 businessrom, til sammen 262 senger. Sommeren 2015 pusset vi opp 100 rom, alle rommene har parkett, arbeidsbord, flatskjerm TV, sofa, stoler, bad/dusj osv. Hotellet drives fremdeles av Norlandia (NHG). 

Norlandia bestemte seg i 2009 for å bli medlem av Best Western kjeden med en del hoteller istedenfor å markedsføre de under Norlandia navnet, og fra 01. juli 2009 skiftet hotellet navn fra Norlandia til Best Western og markedsføres som Best Western Oslo Airport Hotell.  
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse