Best Western Oslo Airport Hotell

Historien om Best Western Oslo Airport Hotell

Oslo Airport Hotell ble bygget i forbindelse med hovedflyplassen på Gardermoen, Oslo Lufthavn som ble flyttet fra Fornebu i 1998. Hotellet ble åpnet i 1999, driftet av Norlandia Hotellene og markedsført med Norlandia navnet. Da flyplassen åpnet var det ikke mange hoteller i nærområdet, men det kom til mange etter hvert.  

Akershus med Ullensaker ble snart en veldig stor kommune på overnattinger. Hotellet ble opprinnelig planlagt som et rom/frokost og charter hotell uten konferansefasiliteter. Da flyplassen og  flere hoteller åpnet,  ble det stor etterspørsel etter møter, konferanser og events på Gardermoen. Oslo Airport Hotell måtte helt fra starten gjøre om noen fasiliteter til konferanserom, det største fikk da plass for 35-40 personer i kino og hadde flere mindre møterom. Hotellet kunne allikevel ikke ta imot så mange konferanser og ble derfor i hovedsak et ferie/fritidshotell samt hotell for yrkesreisende, crew, små møter og avlastningshotell for konferansehotellene i området. 

I 2007 åpnet den nye og moderne avdelingen på 1000 kvm konferanseavdeling med storsal for plass til 170 personer, og flere mindre konferanserom. I 2018 har vi åpnet opp for enda seks helt nye møterom og hotellet tar nå 388 personer i konferanse og har alt av moderne teknisk utstyr. Hotellet fremstår som et flott hotell som kan huse alle segmenter. Restauranten og Lobbyen ble utvidet og restauranten har plass til 200 personer. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse