Hotell Gardermoen - Gratis Parkering | Oslo Airport Hotell

Best Western Oslo Airport Hotell
konferanse

Derfor bør konferansen holdes i nærheten av flyplassen

2018.05.25 11:07
Konferanse For noen vil det være en selvfølge at Gardermoen er stedet å holde konferansen. Andre er ikke overbevist. Det er flere gode argumenter for at kurs eller konferanser bør holdes i nærheten av flyplassen.
mistet flyet flyreise forsinket til flyet

Hjelp, jeg har mistet flyet!

2018.05.25 10:47
Ferie Det kan være mange grunner til at flyet tar av fra flyplassen uten deg. Trafikkork, forsinket tog eller en alarm som ikke vekket deg når den skulle. Dette gjør du dersom du mister flyet.
barn tur reise familietur

Dette bør du tenke på om du reiser med barn

2018.05.25 10:30
Ferie Det å ha med barn på reise kan være overveldende. Det stiller ekstra krav til forberedelse for å sikre en god tur for både deg, barnet og dine medpassasjerer. Her er våre tips til hvordan du får en enklere reise.
håndbaggasje koffert reise flytur

6 tips til å pakke håndbagasje

2018.05.24 15:17
Ferie
Stadig flere velger å kun reise med håndbagasje. Spesielt om du skal på forretningsreise eller korte turer, er dette et lurt knep for å korte ned tiden brukt på flyplassen. Samtidig kan det være en utfordring å pakke håndbagasjen – her har du seks av våre tips! 
pakke

Sjekkliste – Har du husket alt til ferien?

2018.05.09 09:15
Ferie Pakket og klar til avgang, men vent nå litt ... Det er ikke alltid like lett å huske på alt du skal ha med deg på ferie. Her er sjekklisten over hva du bør huske å gjøre for avreise – og de viktigste tingene å ha med i bagasjen!
konferanse

Få mest ut av konferansen med disse tipsene

2018.04.30 08:07
Konferanse Har du opplevd å komme hjem sliten, og tilsynelatende ikke særlig mye klokere, etter endt konferanse? Mange opplever at ting går inn det ene øret og ut det andre. Ved hjelp av enkle grep kan du øke både trivselen og kunnskapsnivået når du skal på konferanse.

Derfor bør sommerferien planlegges tidlig

2018.04.19 12:11
Ferie

Det er både penger å spare og stress å unngå ved å planlegge sommerferien i god tid. Med god planlegging vil du slippe å være med i kampen om de siste rimelige flybillettene eller være på telefonen med overbookede hotell. 

planlegg konferanse

5 grunner til å planlegge høstens konferanser allerede nå

2018.04.03 10:23
Konferanse Å være ute i siste liten vet du som har planlagt en konferanse at er lite gunstig. Dersom du tar deg tid til å planlegge godt på forhånd, er sannsynligheten større for at konferansen blir en suksess.
konferanse

Slik legger du til rette for en vellykket konferanse

2018.02.27 11:33
Konferanse Dagen for den store konferansen nærmer seg, og du sitter med følelsen av skrekkblandet fryd. Du vil at den skal bli vellykket, lærerik og fremfor alt – knirkefri! For å hjelpe deg har vi derfor samlet våre beste triks for et vellykket arrangement.  

12 tips til påskeferien

2018.02.22 13:06
Ferie

Uansett om du velger å reise utenlands, til fjells eller blir i byen – påsken er en tid for opplevelser, hygge og aktiviteter. Det er ikke alltid like
enkelt å bestemme seg for hva man skal gjøre – heldigvis har vi noen knallgode tips. 

Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse