Best Western Oslo Airport Hotell

168107109
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Aktiviteter på Gardemoen

Herregårdmord

Hotelleier Greger Faber Nielsen er funnet død på hotellet, og det er mistanke om noe kriminelt?.
I kretsen rundt direktøren finnes det fire mistenkte personer. De mistenktes rom skal granskes, liket dukker opp. Kriminal teknisk etterforskning med fingeravtrykk. Knekkes safekoden hos en av de mistenkte finnes en ledetråd. Teamet testes i en quiz og det må foretas både teknisk og taktisk etterforskning. Inntil 10 poster skal granskes.OPPGAVEN: Dere deles inn i et deketivteam og skal løse følgende case - HVEM drepte Greger Faber Nielsen, - og HVORDAN?.? Det viser seg at det finnes både ledetråder og falske spor rundt på hotellet.c

Interaktiv Quiz

Vår samarbeidspartner kommer inn på huset og gjennomfører en interaktiv quiz - tilpasses dine ønsker (firma) og deltakernes alder. Dette er en rask og morsom aktivitet som passer absolutt alle. Kan tilpasses i tid (fra 45 min-2 timer).

Herregårdmord

Hotelleier Greger Faber Nielsen er funnet død på hotellet, og det er mistanke om noe kriminelt?.
I kretsen rundt direktøren finnes det fire mistenkte personer. De mistenktes rom skal granskes, liket dukker opp. Kriminal teknisk etterforskning med fingeravtrykk. Knekkes safekoden hos en av de mistenkte finnes en ledetråd. Teamet testes i en quiz og det må foretas både teknisk og taktisk etterforskning. Inntil 10 poster skal granskes.OPPGAVEN: Dere deles inn i et deketivteam og skal løse følgende case - HVEM drepte Greger Faber Nielsen, - og HVORDAN?.? Det viser seg at det finnes både ledetråder og falske spor rundt på hotellet.

Forsvarets Flysamling

Forsvarets flysamling ligger ca 70 meter fra Best Western Oslo Airport Hotell. Samlingen består av fly fra 1. og 2. verdenskrig og frem til dagens moderne jetfly. Guidet tur kan bestilles, og denne blir gjort av flygere som faktisk har fløyet mange av disse maskinene selv. Tid: Ca. 1 time. Kan gjerne kombineres med aperitif før middag - med eller uten guiding for grupper fra 2-300 personer. Middager under flyvingene kan arrangeres for grupper opp til 100 personer.

Interaktiv Quiz

Vår samarbeidspartner kommer inn på huset og gjennomfører en interaktiv quiz - tilpasses dine ønsker (firma) og deltakernes alder. Dette er en rask og morsom aktivitet som passer absolutt alle. Kan tilpasses i tid (fra 45 min-2 timer).

Temaaften

Her har dere selv mulighet til å komme med idé til selskap! Vi arrangerer det for dere. Det kan være mexicansk, irsk eller romersk aften. Cowboyfest kan vi også lage. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Segway

Hvorfor ikke arrangere konkurranser med Segways? Dette er en morsom aktivitet for dere som ønsker et par timers avbrekk fra konferansen. Vi har avtale med Segway Norge om leie av disse , hvor det følger med kompetente guider for både opplæring, samt styre konkurransene. Vi legger opp et tilpasset rebusløp utenfor hotellet, hvor dere deles inn i lag og vil få oppgaver å løse med bruk av Segway. 

Teatersport

Kunsten å improvisere! Teatersport er å våge seg ut i improvisasjon, i korte sketsjer sammen med to eller flere andre. Arrangøren stiller med kostymer og premier som morer og forundrer. En konferansier holder dere i "ånde" gjennom hele kvelden. Dette er en fin måte å bli kjent på, se nye sider av hverandre eller bare rett og slett en stund med mye latter og moro.

Golf

Kun fem minutters kjøring fra hotellet finner dere Ullensaker Golfklubb. Golfklubben tilbyr 9-hulls parkbane med rikelige utfordringer på alle nivåer, samt Driving Range 25 utslagsmatter, putting green og treningsfelt. Det er mulighet for leie av utstyr og golfbiler. Vi tilrettelegger for gruppper og kjører konkurranser for godt drevne så vell som nybegynnere!

Signum Grata

Jakten på kryptogrammet. Dette er et slags rebusløp innen- og utendørs. Samarbeid, analytisk tenking, kreativitet, barnelære og konkurranse er stikkord for aktiviteten. Kryptogrammet skal fylles med 9 siffer, og for hvert siffer må en ny oppgave løses.

Vi hjelper til med å finne riktig aktivitet til din gruppe. Å styrke samhold og bygge team er fokus for de fleste bedrifter siden dette viser seg i bedret produksjon og økt salg. Tenk på hvem som er dine deltagere og finn aktivitet som er inkluderende, men likevel utfordrende.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse